İstanbul Kapı 27EYL
İstanbul Kapı

İstanbul Kapı

Evinde modern bir dekorasyon yapmak isteyen kişiler istanbul kapı modelleri satışı yapan firmamızı yakından takip etmektedir. Kendi bölgesinde en çok tercih edilen mobilya şirketimizde her ihtiyaca uygun tasarımlarda kapı modelleri üretilir. Yüksek tavanlı ve geniş evlerde tercih edilen masif ahşap kapı modelleri dışında en çok satan panel kapılara da firmamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Panel kapılar kullanım avantajı ve dekoratif görünümleri ile son yıllarda en çok tercih edilen kapı modelleri arasında öne çıkmaktadır.

İstanbul Kapı Modelleri ve Fiyatları

İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren firmamız kapı imalatında geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Uzun yıllar müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren ustalarımız İstanbul kapı modelleri ve fiyatları konusunda kolaylıklar sunmaktadır. Evde veya ofiste kullanılan modern kapıların maliyetleri tasarıma ve kapının imalatında kullanılan malzeme kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Şirketimizin geniş ürün yelpazesi içinde her bütçeye hitap eden kapı çeşitleri yer almaktadır.

Amerikan Kapı Özellikleri

MDF ve kaliteli ahşaptan üretilen Amerikan kapı modelleri, en çok satan kapı çeşitleri arasında yer almaktadır. Şık ve modern bir dekorasyon için ev ve ofislerde Amerikan kapılar tercih edilir. Amerikan panel kapı, her iki yöne açılabildiği için işlevseldir. Bu kapıların fiyatları masif ahşap kapılara göre daha uygundur. Kolsuz bir dizayn ile üretilen kapılar hafif olmasına rağmen dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Temizliği çok kolay olan Amerikan kapıların dış yüzeyindeki desenler her tasarıma göre uyarlanabilir. Ayrıca diğer mobilyalarla uyumlu renklerde üretilen Amerikan kapılar bu nedenle en çok tercih edilen kapı türüdür.

En Uygun Fiyatlı Kapı Modelleri

Bütçe dostu fiyatlarla panel kapı satın almak isteyenler firmamızı gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Özellikle panel kapı fiyatları kapının üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesine göre değişiklik gösterir. MDF dışında köknar, ladin ve çam ağaçlarından üretilen ahşap çerçeve ile üretilen kapılar sessiz şekilde kapanır. Kapının karkas çerçeve içindeki boş alanları kağıt petekle doldurulduğu için yalıtım imkanı verir. Yüksek dayanıklılığa sahip ve uygun maliyetli kapı modellerine İstanbul kapı imalatı yapan firmamızdan ulaşabilirsiniz.

Yüksek dayanıklılığa sahip ve uygun maliyetli kapı modellerine İstanbul kapı imalatı yapan firmamızdan ulaşabilirsiniz.

0 532 179 45 82

Ücretsiz Keşif, Fiyat Teklifi ve Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.