İstanbul Sürgülü Kapının Özellikleri Nelerdir? 08EYL
İstanbul Sürgülü Kapının Özellikleri Nelerdir?

Sürgülü kapı modelleri, adından da anlaşılacağı üzere sürgü sistemi sayesinde hem kullanışlı hem de şık kapı çeşitleri arasında yer alır. Birinci sınıf kalitedeki MDF ve ahşap materyalden imal edilebilen sürgülü kapılar genellikle dar mekanlarda işlevsel açıdan büyük faydalar sağlar. Örneğin ofis veya iş yeri mutfağı gibi yeterli alanın bulunmadığı yerlerde sürgülü kapı kullanılarak en etkili ve efektif bir görünüm avantajı elde edilebilir. En çok kullanışlı kapı çeşitleri arasında yer alan sürgülü kapı özellikleri bakımından her ihtiyaca uygun şekilde üretilebilir.

Sürgülü Kapı Nedir?

İstanbul sürgülü kapı modelleri, MDF materyalinden üretilen kapının standart menteşeli tasarımı yerine sürgülü sisteme sahip olacak şekilde üretilmesiyle elde edilir. Sürgülü kapılarda raylı sistem bulunduğu için kapının açılış yönü istenen ölçüde yapılabilir. Genellikle yeterince geniş olmayan iç mekanlarda yerden tasarruf etmek için kullanılan sürgülü kapı, kullanışlı ve bir o kadar da estetik bir mobilya çeşididir. Sürgülü kapı kullanılarak ofis ve evlerde işlevsellik arttırılabilir. Bunun yanı sıra her ihtiyaca ve estetik beklentiye uygun olarak sürgülü kapı üretimi yapılabildiği için de sipariş üzerine tamamlanabilen bir kapıdır.

Sürgülü Kapının Özellikleri

Sürgülü kapı tasarımları, her ihtiyaca uygun ebatlarda ve desende üretilebilir. İç mekanda genellikle mutfak ve benzeri dar alanlarda kullanılan sürgülü kapı, hafif ve sert darbelere karşı dayanıklıdır. MDF materyali buhar ve pres işlemiyle sıkılaştırılan sürgülü kapılarda ayrıca çerçeve içindeki boşluklar kağıt kartonlar ile doldurulur. Bu sayede standart panel kapılarda bulunan hemen hemen bütün özellikler sürgülü kapılarda da mevcuttur. Aynı zamanda sürgülü kapılar raylı sistem sayesinde uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir.

Sürgülü Kapı Fiyatları

İstanbul sürgülü kapı ücretleri, kapının üretiminde kullanılan malzeme kalitesi ve ebatlarına göre değişiklik gösterir. Dayanıklı malzemeden üretilen sürgülü kapılar, masraf çıkarmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Doğal ahşap malzeme yerine MDF ve daha az ağaç lifi ile elde edilen malzemelerden üretilen sürgülü kapılar daha ekonomiktir. Sürgülü kapı özellikleri arasında ekonomik olmasının yanı sıra uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılması da yer alır.

İstanbul ilinde hizmet verdiğimiz sürgülü kapı modellerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Ölçü hizmetinden faydalanmak için hemen bizi arayın! 0 532 179 45 82

0 532 179 45 82

Ücretsiz Keşif, Fiyat Teklifi ve Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.